Escultura

posted in: Veredicte Arts | 0

CERCLE DE LES ARTS I DE LES LLETRES


PREMIS ARTS ANDORRA 2021

ACTA PREMI D’ESCULTURA

En el Centre Cultural i de Congressos Lauredià, a les sis i mitja de la tarda de dimecres dia 13 d’octubre, reunit el jurat de la modalitat d’escultura del XXVIé Cartell de Premis Arts Andorra 2021, dotat per Crèdit Andorrà i format per: Francesc Rodríguez Rossa, Josep Ma Ubach i Gemma Martín Casas.

Examinades les obres presentades, acorden per unanimitat declarar el premi Crèdit Andorrà d’escultura desert i decideixen atorgar un accèssit, dotat amb 1.000 euros, a l’obra titulada: “Desconstrucció”.

Un cop oberta la plica corresponent, resulta ser-ne l’autor Nerea Aixàs d’Andorra la Vella, Principat d’Andorra.

Ho fan constar a Sant Julià de Lòria amb les signatures respectives, en la data i hora esmentades:

Francesc Rodríguez Rossa, Josep Ma Ubach, Gemma Martín Casas

Comments are closed.