Qui som: El Cercle de les Arts i de les Lletres (CALL) és una entitat cultural oficialment reconeguda al Principat d’Andorra. La nostra adreça web és: http://cercleandorra.net/ La nostra adreçá és: Cercle de les Arts i de les Lletres d’Andorra. Centre Termolúdic Caldea -local social-. Parc de la Mola, 10, AD700 Escaldes – Engordany, Principat d’Andorra. Apartat de Correus 1157. Correus espanyols. AD501 Andorra la Vella, Principat d’Andorra.

El Cercle de les Arts i de les Lletres (CALL) és conscient de la importància de la normativa en vigor en matèria de privacitat i protecció de dades. En aquest sentit, donem molta importància a la protecció de la seguretat, integritat, veracitat i confidencialitat de les dades proporcionades pels participants en els nostres premis, actuant de manera responsable i transparent sobre aquest tema. La present Política de Privacitat té per objecte informar-lo sobre com recollim, tractem i protegim les dades de caràcter personal.

Quines dades personals recollim i per què

ARXIUS INFORMATITZATS (PÀGINA WEB)

Comentaris: Estan deshabilitats. No recollim cap.

Mèdia: Estan deshabilitats. No es pot pujar res.

Formulari de contacte: No tenim cap formulari i per tant no recaptem cap mena de dada.

Galetes: Si visiteu aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador. Quan visiteu aquesta web també es configuraran diverses galetes per desar les opcions de visualització de la pantalla. En finalitzar la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Contingut incrustat d’altres llocs web: Cap

Analítiques: No fem cap mena d’analítica de les vostres dades perque no recollim cap dada.

Amb qui compartim les vostres dades: No tenim cap dada vostra, per tant no podem compartir res, ni vendre, ni llogar, ni enviar res.

ARXIUS NO INFORMATITZATS (SENSE CONEXIÓ A LA XARXA)

Pliques: Si participeu en qualsevol premi organitzat pel CALL, les pliques amb les vostres dades es guarden tancades en els seus sobres originals fins a la publicació del veredicte per part del jurat. Només s’obre la dels guanyadors (o accèssits) i les seves dades personals (facilitades al Cercle de les Arts i de les Lletres en el moment de registrar l’obra per participar en el Premi), s’entrega al dotador amb la finalitat exclusiva de gestionar l’entrega dels premis i de fer-ne difusió en els diferents actes de presentació i promoció del premi, d’acord amb el contingut de les bases. Aquestes dades resten en l’arxiu del CALL amb l’únic objectiu de donar compliment a les finalitats referides anteriorment, i es conservaran durant el temps estrictament necessari.

Només en cas de problemes amb els originals, el CALL es posa en contacte amb el participant per tal de resoldre la problemàtica si és possible.

Amb qui compartim les vostres dades: Amb ningú! No compartim res, ni les venem, ni lloguem, ni enviem res.