Escultura

posted in: Bases, Bases Arts | 0

XXVIII Cartell de Premis Arts Andorra

Sant Julià de Lòria – Principat d’Andorra

Premi Crèdit Andorrà d’Escultura

AJORNAT 2021

Dotat per

BASES

1. Poden participar en el concurs i accedir als premis totes les persones, residents o no residents al Principat d’Andorra, que presentin la seva obra en el termini i la forma establerts.

2. Cada escultor podrà presentar-hi una sola obra.

3. Dimensions: lliures.

4. Cada obra ha d’estar signada per l’autor, que hi ha de fer constar el seu nom i cognoms, l’adreça, el telèfon, el fax, l’adreça electrònica, el títol de l’obra, les dimensions i la tècnica emprada. Així mateix haurà d’indicar la disposició de l’obra.

5. Les obres s’han de presentar entre l’1 i el 10 d’octubre de 2020 a l’adreça següent: Centre cultural i de congressos lauredià, Plaça de la Germandat, 4-5-6, AD600 Sant Julià de Lòria, Principat d’Andorra. Horari: de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h i de 15.00 a 19.00 h; dissabte, de 9.30 a 13.00 h. tel. (00 376) 744044, fax (00 376) 744014. Les despeses de transport van a càrrec del concursant.

6. Un jurat es reunirà per determinar el guanyador del Premi Crèdit Andorrà d’Escultura. La dotació d’aquest premi, que aporta Crèdit Andorrà, és de 2.500 euros. El jurat pot declarar el premi desert si al seu judici cap obra presentada no n’és mereixedora. En aquest cas es podrà atribuir fins a dos accèssits, la dotació dels quals serà de 1.000 euros per cada un d’ells. El pagament al guanyador es farà mitjançant un xec bancari pagable al seu país o una transferència bancària al seu compte. Les comissions i despeses bancàries aniran a càrrec del guanyador.

7. El Cercle de les Arts i de les Lletres notificarà telefònicament la concessió al guanyador del premi o de l’accèssit.

8. L’obra premiada o la guanyadora de l’accèssit passarà a ser propietat del dotador.

9. El vernissatge i el repartiment de premis tindrà lloc al Centre cultural i de congressos lauredià el dia 21 d’octubre de 2020 a les 20.00 h. En el mateix acte s’inaugurarà l’exposició amb les obres seleccionades, que estaran exposades des del dia 21 fins al 30 d’octubre a la mateixa sala. Horari: de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h i de 15.00 a 19.00 h; dissabte, de 9.30 a 13.00 h

10. La presentació d’una obra a concurs comporta l’acceptació de les bases generals d’aquesta convocatòria.

Vegeu les condicions generals

Comments are closed.