Escultura

posted in: Bases, Bases Arts | 0

XXVI Cartell de Premis Arts Andorra

Sant Julià de Lòria – Principat d’Andorra

Premi Crèdit Andorrà d’Escultura

Dotat per

BASES

1. L’entitat organitzadora del premi és el Cercle de les Arts i de les Lletres (Cercle de les Arts i de les Lletres d’Andorra. Centre Termolúdic Caldea -local social-. Parc de la Mola, 10, AD700 Escaldes – Engordany, Principat d’Andorra. Apartat de Correus 1157. Correus espanyols. AD501 Andorra la Vella, Principat d’Andorra), amb subjecció a les condicions recollides a les bases legals, i Crèdit Andorrà té la condició d’entitat col·laboradora i patrocinadora del premi.

2. Poden participar en el concurs i accedir als premis totes les persones, residents o no residents al Principat d’Andorra, que presentin la seva obra en el termini i la forma establerts.

3. Cada escultor podrà presentar-hi una sola obra.

4. Dimensions: lliures.

5. Cada obra ha d’estar signada per l’autor, que hi ha de fer constar el seu nom i cognoms, l’adreça, el telèfon, l’adreça electrònica, el títol de l’obra, les dimensions i la tècnica emprada. Així mateix, haurà d’indicar la disposició de l’obra.

6. Les obres s’han de presentar entre el 27 de setembre i el 10 d’octubre de 2021 a l’adreça següent: Centre cultural i de congressos lauredià, Plaça de la Germandat, 4-6, AD600 Sant Julià de Lòria, Principat d’Andorra. Horari: de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h i de 15.00 a 19.00 h; dissabte, de 9.30 a 13.00 h. Tel. (00 376) 744044, fax (00 376) 744014. Les despeses de transport van a càrrec del concursant.

7. La presentació d’una obra al concurs implica necessàriament l’acceptació íntegra i incondicional, per part de l’aspirant al premi, tant de les bases generals com d’aquestes bases específiques.

8. Un jurat es reunirà per determinar el guanyador del Premi Crèdit Andorrà d’Escultura. La dotació d’aquest premi, que aporta Crèdit Andorrà, és de 2.500 euros. El jurat pot declarar el premi desert si, a judici seu, cap obra presentada no n’és mereixedora. En aquest cas es podran atribuir fins a dos accèssits, la dotació dels quals serà de 1.000 euros per a cadascun. El pagament al guanyador es farà mitjançant un xec bancari pagable al seu país o una transferència bancària al seu compte. Les comissions i despeses bancàries aniran a càrrec del guanyador.

Les repercussions que l’obtenció del premi puguin tenir en la fiscalitat del guanyador, en la seva condició de resident o no resident, seran a compte seu, i Crèdit Andorrà quedarà rellevat de qualsevol responsabilitat.

9. El Cercle de les Arts i de les Lletres notificarà telefònicament la concessió al guanyador del premi o d’un accèssit.

10. L’obra premiada o les guanyadores dels accèssits passaran a ser propietat del dotador.

11. El vernissatge i el repartiment de premis tindrà lloc al Centre cultural i de congressos lauredià el dia 19 d’octubre de 2021, a les 20.00 h. En el mateix acte s’inaugurarà l’exposició amb les obres seleccionades, que estaran exposades des del dia 18 fins al 31 d’octubre a la mateixa sala. Horari: de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h i de 15.00 a 19.00 h; dissabte, de 9.30 a 13.00 h

12. En compliment de la normativa vigent de protecció de dades personals, el participant atorga el consentiment perquè les seves dades personals, facilitades al Cercle de les Arts i de les Lletres en el moment de registrar l’obra per participar en el Premi, puguin ser tractades per Crèdit Andorrà amb la finalitat exclusiva de gestionar l’entrega dels premis i de fer-ne difusió en els diferents actes de presentació i promoció del premi, d’acord amb el contingut d’aquestes bases. Aquestes dades s’incorporaran als fitxers titularitat de Crèdit Andorrà amb l’únic objectiu de donar compliment a les finalitats referides anteriorment, i es conservaran durant el temps estrictament necessari.

Vegeu les condicions generals

Baixa les bases en format PDF:

Comments are closed.