Dibuix

posted in: Bases, Bases Arts | 0

XXVIII Cartell de Premis Arts Andorra

Sant Julià de Lòria – Principat d’Andorra

Premi de Dibuix

Dotat per Illa Carlemany

Atenció: Els Premis ARTS ANDORRA 2023 han estar ajornats fins el 2024

BASES

1. Poden participar-hi tots els artistes que ho desitgin.

2. La mida mínima del dibuix ha de ser de 30 × 30 cm, i la màxima de 90 × 90 cm.

3. Les obres han de presentar-se amb vidre i emmarcades en un marc senzill.

4. Cada autor pot presentar una sola obra.

5. Els dibuixos poden ser en monocrom (un sol color). La tècnica: amb pinzell, ploma i altres materials com la sanguina, la cera, etc. També s’admet el dibuix en llapis, estilogràfica, tinta corrent, i les tècniques que el jurat consideri oportunes. Tots els dibuixos s’han de fer sobre paper.

6. El primer premi és una Targeta Regal ILLA CARLEMANY d’un import de 1.000 euros i el segon premi és una Targeta Regal ILLA CARLEMANY d’un import de 500 euros. La Targeta Regal ILLA CARLEMANY és d’ús exclusiu en els establiments del centre comercial, sent acceptada a restaurants, cafeteries, cinemes i a totes les botigues, però no a l’aparcament. La validesa d’aquestes targetes és fins al 30 de juny de 2023.

7. La composició del jurat serà determinada oportunament i la seva decisió serà inapel·lable. El jurat valorarà preferentment la creativitat de l’obra, si ho considera oportú pot declarar deserts els premis. Si no s’atorguen els premis, el jurat pot donar accèssits.

8. Cadascuna de les obres presentades ha d’anar signada per l’autor. Al dors de l’obra s’ha de detallar el nom, els cognoms, l’adreça completa i el telèfon de l’autor, així com el títol de l’obra.

9. Les obres premiades passaran a ser propietat del dotador, el qual tindrà l’opció d’adquirir les obres que consideri i que hagin estat seleccionades.

10. Les obres s’han de presentar en data encara per determinar al 2024 a l’adreça següent: Centre cultural i de congressos lauredià, Plaça de la Germandat, 4-5-6, AD600 Sant Julià de Lòria, Principat d’Andorra. Horari: de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h i de 15.00 a 19.00 h; dissabte, de 9.30 a 13.00 h. tel. (00 376) 744044, fax (00 376) 744014. Les despeses de transport van a càrrec del concursant.

11. El vernissatge i el repartiment de premis tindrà lloc al Centre cultural i de congressos lauredià en data encara per determinar. En el mateix acte s’inaugurarà l’exposició amb les obres seleccionades, que estaran exposades a la mateixa sala un pares de setmanes. Horari: de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h i de 15.00 a 19.00 h; dissabte, de 9.30 a 13.00 h.

12. Els organitzadors no es responsabilitzen de les possibles pèrdues o deterioraments que puguin sofrir les obres. Tanmateix, es tindrà la màxima cura en la seva conservació.

13. A partir de l’endemà de la data de cloenda de l’exposició i durant un període de 30 dies, els autors podran retirar personalment les seves obres presentant el rebut corresponent. S’entendrà que les obres que no hagin estat retirades durant aquest termini seran donades al Cercle de les Arts i de les Lletres.

14. La presentació d’una obra a concurs comporta l’acceptació de les bases d’aquesta convocatòria.

15. L’entitat organitzadora ha de resoldre qualsevol cas no previst en les bases del premi.

Vegeu les condicions generals

Baixa les bases en format PDF:

Comments are closed.