Disseny Gràfic

posted in: Bases, Bases Arts | 0

XXVIII Cartell de Premis Arts Andorra

Sant Julià de Lòria – Principat d’Andorra

Premi de Disseny gràfic

Dotat pel Govern d’Andorra. Ministeri de Cultura i Esports

Atenció: Els Premis ARTS ANDORRA 2023 han estar ajornats fins el 2024

El Govern d’Andorra, amb la finalitat de promoure el reconeixement dels projectes que destaquen pel seu caràcter innovador i la renovació creativa, la qualitat d’edició i la complicitat amb les noves tecnologies per preservar el medi ambient, convoca les bases per a totes les persones físiques o empreses, professionals del disseny gràfic residents al Principat d’Andorra.

Bases

1. Es poden presentar a l’edició del 2024 projectes emmarcats en les modalitats de llibres (monografies), cartells, fullets (díptic, tríptic, full sol, opuscle, etc.), publicació periòdica (número de revista), projectes multimèdia (pàgines web), publicitat (objectes on destaqui el disseny gràfic al servei de la publicitat, com ara embalatges, presentadors, etc.).

2. Poden participar en la convocatòria de l’edició de l’any 2022 – 2023 totes les persones o empreses ubicades al Principat d’Andorra, els productes de les quals hagin estat distribuïts en l’àmbit nacional andorrà. Si es tracta d’un projecte d’utilitat fora de l’àmbit nacional caldrà especificar totes les peculiaritats del mercat al qual s’ha adreçat.

3. Cada persona física o empresa pot presentar com a màxim quatre obres, una per cada modalitat.

4. El jurat qualificador es reserva el dret d’atribuir cada obra a la modalitat que consideri més adequada (quan sigui necessari) per confusió en l’assignació per part dels dipositants.

5. L’obra ha d’haver estat difosa a Andorra entre l’1 d’octubre del 2022 i l’1 d’octubre de 2024.

6. L’import d’aquest premi és de 500 euros per a la modalitat llibre i de 350 euros per a cadascuna de les modalitats restants. Si el premi no es dota, poden atribuir-se accèssits, l’import dels quals el determinarà el jurat, o bé es pot declarar desert.

7. El jurat estarà compost per persones totalment desvinculades amb qualsevol de les propostes presentades.

8. Cal lliurar tres exemplars originals de l’obra, en un sobre tancat, que han de ser identificats amb la modalitat corresponent, el nom, l’adreça i el telèfon de l’autor/a i/o el nom de l’empresa a l’interior. Els projectes multimèdia s’han de presentar en suport CD/DVD en tres còpies.

9. Les obres s’han de presentaren una data encara per determinar a l’adreça següent: Centre cultural i de congressos lauredià, Plaça de la Germandat, 4-5-6, AD600 Sant Julià de Lòria, Principat d’Andorra. Horari: de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h i de 15.00 a 19.00 h; dissabte, de 9.30 a 13.00 h. tel. (00 376) 744044, fax (00 376) 744014. Les despeses de transport van a càrrec del concursant.

10. A partir de l’endemà de la data de clausura de l’exposició i fins un mes després, els autors podran retirar les seves obres, presentant el rebut corresponent a la sala d’exposicions del CCCL

11. El vernissatge i el repartiment de premis tindrà lloc al Centre cultural i de congressos lauredià en una data encara per determinar. En el mateix acte s’inaugurarà l’exposició amb les obres seleccionades, que estaran exposades un parell de setmanes a la mateixa sala. Horari: de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h i de 15.00 a 19.00 h; dissabte, de 9.30 a 13.00 h.

12. Els guanyadors dels premis podran utilitzar el distintiu del premi i incorporar-lo als productes impresos sobre paper o en la modalitat virtual.

Vegeu les condicions generals.

Baixa les bases en format PDF:

Comments are closed.