Cartell de Premis de la XLVI

Nit Literària Andorrana

Canillo – Principat d’Andorra 2024

Premi Laurèdia de periodisme

Dotat pel Comú de Sant Julià de Lòria

BASES

  1. Poden aspirar al premi Laurèdia de periodisme, dotat pel Comú de Sant Julià de Lòria, els articles o treballs sobre el Principat d’Andorra publicats o emesos en mitjans de comunicació públics o privats del país entre el dia 14 de setembre de 2023 i el 14 de setembre del 2024.
  2. El premi es divideix en dos, cadascun dels quals està dotat amb 1.250 €, i no pot ser fraccionat.
  3. S’estableixen dues categories en funció del suport. Premsa escrita per a treballs publicats en suport paper i Mitjans audiovisuals per a ràdio i televisió.
  4. El concurs ha estat creat amb la finalitat de fomentar la visió constructiva d’Andorra, sense excloure’n les visions crítiques constructives.
  5. El termini de recepció finalitzarà el mateix dia 14 de setembre del 2024. El jurat pot considerar els treballs publicats o difosos que cregui convenients, a desgrat que no hagin estat presentats.
  6. Els treballs s’han d’enviar per correu postal al “Cercle de les Arts i de les Lletres. Apartat de correus núm. 1157. AD500 – Andorra la Vella (Principat d’Andorra) amb la menció “Per al premi Laurèdia”. També es pot enviar els treballs per correu electrònic. INSTRUCCIONS: En prémer en l’enllaç següent: ENVIAR TREBALL s’obrirà el vostre gestor de correu. Adjunteu l’arxiu que contingui el vostre treball i no oblideu posar, en el cos del missatge, totes les dades que se us sol·liciten a l’apartat 7 d’aquestes bases. Si us és més còmode, també podeu trametre directament el treball a: cercleartslletres@gmail.com. Tan bon punt hagi estat rebut i obert per confirmar el bon estat de l’arxiu, rebreu un correu de confirmació d’arribada.
  7. En els treballs enviats hi ha de figurar el nom, cognoms, adreça, telèfon, fax, adreça electrònica de l’autor/a i el mitjà on han estat publicats o difosos. Si han estat publicats amb pseudònim o sense signatura, caldrà la certificació de l’empresa periodística que acrediti qui n’és l’autor o autora. Pels programes de ràdio i televisió, cal afegir un certificat d’emissió amb la data corresponent, signat pel director o directora de l’emissora. (*)
  8. En cas de reproducció total o parcial del treball guanyador després de la concessió del premi, caldrà que es faci constar que és el “Premi Laurèdia de periodisme, concedit en la Nit literària andorrana i dotat pel Comú de Sant Julià de Lòria.
  9. La composició del jurat serà comunicada oportunament.
  10. 10.Les obres presentades no es retornaran

Vegeu les condicions generals, de les quals queda anul·lat per a aquest premi el paràgraf B, referent a la identificació de l’autor.