CARTELL DE PREMIS DE LA XLV

NIT LITERÀRIA ANDORRANA

Escaldes-Engordany – Principat d’Andorra – 2023

Premi MoraBanc

Contes i narracions

Dotat per MoraBanc

BASES

  1. Poden optar al premi tots els treballs de contes i narracions inèdits originals, amb una extensió mínima de 70 fulls DIN A4, mecanografiats a doble espai i per una sola cara. Els fulls han d’anar numerats.
  2. L’antologia s’ha de compondre d’un mínim de cinc relats clarament diferenciats i la totalitat o una part d’ells poden tenir una unitat temàtica o no.
  3. Les obres que aspirin al premi han de ser inèdites, no haver estat premiades en cap certamen, ni estar en aquests moments concursant en cap altre premi. Les obres han d’estar correctament escrites, sense faltes, en llengua catalana.
  4. La composició del jurat serà determinada i feta pública oportunament. L’acta de presentació del premi detallarà les obres presentades.

  5. El jurat podrà declarar el premi desert si considera que cap de les obres presentades n’és mereixedora.
  6. L’import del premi, dotat per MoraBanc, és de 4.500 €. Si el premi no es dota, podrà atribuir-se un accèssit l’import del qual serà decidit pel jurat.
  7. Les obres aspirants al premi s’han d’enviar per triplicat a Cercle de les Arts i de les Lletres, apartat de correus núm. 1157. AD500 – Andorra la Vella (Principat d’Andorra), amb la menció “Premi MoraBanc de contes i narracions”. El termini d’admissió acabarà el 15 de setembre del 2023.
  8. L’entitat patrocinadora del premi editarà l’obra premiada i serà propietària dels drets d’autor.
  9. La participació en el premi implica l’acceptació de les bases generals del concurs.
  10. Les obres presentades no es retornaran.

Vegeu les condicions generals.