CARTELL DE PREMIS DE LA XLV

NIT LITERÀRIA ANDORRANA

Escaldes Engordany – Principat d’Andorra – 2023

Premi Juli Verne

CIÈNCIA-FICCIÓ I FANTASIA

Dotat pel Grup Maestre

BASES

  1. Poden optar al premi totes les obres escrites en català emmarcades dins el gènere de la ciència-ficció o fantasia. L’extensió dels treballs ha de ser com a mínim de 50 i un màxim de 100 fulls DIN A4 (entre unes 20000 i 40000 paraules aproximadament), mecanografiats a doble espai i per una sola cara. Els fulls han d’anar numerats.
  2. Es pot presentar tant una novel·la curta com un conjunt de relats.
  3. Les obres que aspirin al premi han de ser inèdites, no haver estat premiades en cap certamen, ni estar en aquests moments concursant en cap altre premi. Les obres han d’estar correctament escrites, sense faltes, en llengua catalana.
  4. L’import del premi dotat pel Grup Maestre és de 2.000 €. Si el premi es declara desert, podrà atribuir-se un accèssit de 1.000 €, segons el lliure criteri del jurat.
  5. Les obres que aspirin al premi han de ser trameses abans del 15 de setembre del 2023, per triplicat, al Cercle de les Arts i de les Lletres. Apartat de correus núm. 1157. AD500 – Andorra la Vella (Principat d’Andorra), per al premi Juli Verne de relats de ciència-ficció i fantasia.
  6. La composició del jurat serà determinada i feta pública oportunament.
  7. La presentació d’un treball a concurs suposa la plena acceptació d’aquestes bases.
  8. Les obres presentades no es retornaran.

Vegeu les condicions generals.

Vegeu les condicions generals.

Vegeu les condicions generals