XXVIII Cartell de Premis Arts Andorra

Sant Julià de Lòria – Principat d’Andorra

Premi Crèdit Andorrà de Pintura

Dotat per

 

Atenció: Els Premis ARTS ANDORRA 2023 han estar ajornats fins el 2024

BASES

 1. L’entitat organitzadora del premi és el Cercle de les Arts i de les Lletres (Cercle de les Arts i de les Lletres d’Andorra. Centre Termolúdic Caldea -local social-. Parc de la Mola, 10, AD700 Escaldes – Engordany, Principat d’Andorra. Apartat de Correus 1157. Correus espanyols. AD501 Andorra la Vella, Principat d’Andorra), amb subjecció a les condicions recollides a les bases legals, i Crèdit Andorrà té la condició d’entitat col·laboradora i patrocinadora del premi.
 2. Poden participar en el concurs i accedir als premis totes les persones, residents o no al Principat d’Andorra, que presentin la seva obra en el termini i la forma establerts.
 3. Els concursants poden emprar qualsevol tècnica de pintura.
 4. Les obres, de tema lliure, han de tenir unes dimensions mínimes de 55 × 46 cm (10 F) i màximes de 100 × 81 cm (40 F).
 5. Cada autor només pot presentar-hi una obra.
 6. Cada obra ha d’estar signada per l’artista, que hi ha de fer constar el títol, el seu nom i cognoms, l’adreça, el telèfon i l’adreça electrònica. Així mateix, haurà d’indicar la disposició de l’obra.
 7. Les obres s’han de presentar en data encara per determinar a l’adreça següent: Centre cultural i de congressos lauredià, Plaça de la Germandat, 4-6, AD600 Sant Julià de Lòria, Principat d’Andorra. Horari: de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h i de 15.00 a 19.00 h; dissabte, de 9.30 a 13.00 h. Tel. (00 376) 744044, fax (00 376) 744014. Les despeses de transport van a càrrec del concursant.
 8. La presentació d’una obra al concurs implica necessàriament l’acceptació íntegra i incondicional, per part de l’aspirant al premi, tant de les bases generals com d’aquestes bases específiques.
 9. Un jurat es reunirà per determinar el guanyador del Premi Crèdit Andorrà de Pintura. La dotació d’aquest premi, que aporta Crèdit Andorrà, és de 2.500 euros. El jurat pot declarar el premi desert si, a judici seu, cap obra presentada no n’és mereixedora. En aquest cas es podran atribuir fins a dos accèssits, la dotació dels quals serà de 1.000 euros per a cadascun. El pagament al guanyador es farà mitjançant un xec bancari pagable al seu país o una transferència bancària al seu compte. Les comissions i despeses bancàries aniran a càrrec del guanyador.

Les repercussions que l’obtenció del premi puguin tenir en la fiscalitat del guanyador, en la seva condició de resident o no resident, seran a compte seu, i Crèdit Andorrà quedarà rellevat de qualsevol responsabilitat.

El Cercle de les Arts i de les Lletres notificarà telefònicament la concessió al guanyador del premi o dels accèssits.

 1. L’obra premiada o les guanyadores dels accèssits passaran a ser propietat del dotador.
 2. El vernissatge i el repartiment de premis tindrà lloc al Centre cultural i de congressos lauredià en data encara per determinar. En el mateix acte s’inaugurarà l’exposició amb les obres seleccionades, que estaran exposades a la mateixa sala un pares de setmanes. Horari: de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h i de 15.00 a 19.00 h; dissabte, de 9.30 a 13.00 h.
 3. En compliment de la normativa vigent de protecció de dades personals, el participant atorga el consentiment perquè les seves dades personals, facilitades al Cercle de les Arts i de les Lletres en el moment de registrar l’obra per participar en el Premi, puguin ser tractades per Crèdit Andorrà amb la finalitat exclusiva de gestionar l’entrega dels premis i de fer-ne difusió en els diferents actes de presentació i promoció del premi, d’acord amb el contingut d’aquestes bases. Aquestes dades s’incorporaran als fitxers titularitat de Crèdit Andorrà amb l’únic objectiu de donar compliment a les finalitats referides anteriorment, i es conservaran durant el temps estrictament necessari.

CONDICIONS GENERALS PER A TOTS ELS PREMIS

ARTS ANDORRA

A. S’exposaran les obres presentades (dins de la capacitat de la sala d’exposicions).

B. A partir de l’endemà de la data de clausura de l’exposició i fins un mes després, els autors podran retirar les seves obres, presentant el rebut corresponent a la sala d’exposicions del CCCL.

C. Les obres que en el termini assenyalat en l’apartat B) no hagin estat retirades, quedaran en propietat del Cercle de les Arts i de les Lletres.

D. Qualsevol cas no previst en el cartell de premis serà resolt per l’entitat organitzadora.

E. Els organitzadors no es responsabilitzen de les possibles pèrdues o del deteriorament que puguin patir les obres. Tanmateix, es tindrà la màxima cura per conservar-les.

F. La participació en l’acte pressuposa l’acceptació íntegra de les condicions particulars, de les generals i de les bases de tots els premis. Per a més informació truqueu a Maria-Carme Jaumot tel. (00 376) 337 049.

G. Les obres premiades no es retornaran.